logo

Opleiding en ervaring

Nasser Nadjmi werd geboren op 27 maart 1965 in Teheran, Iran waar hij tot zijn achttiende woonde. Nadat hij zijn middelbare school in Iran had afgerond en vanwege de omstandigheden na de revolutie in zijn land, kon hij de medische studies in Iran niet aanvatten. Hij deed de selectie-examens om een ​​studiebeurs te krijgen om naar België te komen voor de studies van kapitein ter lange omvaart. Die examens duurden zeven maanden en ondertussen behaalde hij het diploma van bouwmeetkunde aan een particuliere instelling in Teheran.

 

In oktober 1984 kwam hij naar Antwerpen, België nadat hij geselecteerd was voor de studies van kapitein ter lange omvaart aan de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen. Hij studeerde in juli 1987 af als aspirant-officier voor koopvaardij. In augustus van hetzelfde jaar volgde hij een intensieve cursus Nederlands in het Centrum voor Levende Talen in Leuven, België.

 

In september 1987 en na een succesvol toelatingsexamen werd hij toegelaten aan de School van Tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. In september 1988 werd hij toegelaten aan de Faculteit Geneeskunde van dezelfde universiteit en combineerde hij de medische en tandheelkundige studies. In juni 1992 behaalde hij zijn tandarts diploma en in juni 1995 zijn medisch diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL).

 

In juli 1995 begon hij zijn opleiding in de Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie in het Sint Jan Ziekenhuis in Brugge, België dat verbonden was aan de KUL.

 

In juli 1997 studeerde hij af als Stomatoloog en in augustus van datzelfde jaar kreeg hij een functie als Chief Resident bij de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan de Universiteit van Houston, Texas, VS, onder leiding van Prof. John Helfrik.

 

Van december 1997 tot maart 1998 functioneerde hij als chief resident bij het departement Plastische en Craniofaciale Heelkunde van het Providence Hospital in Southfield, Michigan onder leiding van Prof. Ian Jackson. Hij had ook een rotatie van drie maanden op de NKO-afdeling van MD Anderson Cancer Center in Houston, Texas. Na zijn terugkeer uit de Verenigde Staten in augustus 1998 begon hij als Chief Resident bij de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie in Leuven, België.

 

In juli 1999 studeerde hij af als Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg aan de KUL. Aansluitend volgde hij een fellowship in Facial Plastic Surgery in een privékliniek voor plastische chirurgie van Dr. Backer en Dr. Stuzin in Miami, VS en Cleft en Craniofacial surgery bij Prof. Ralf Milard en Prof. Anthony Wolfe, tot en met eind december 1999.

 

In januari 2000 trad hij toe tot de Craniofaciale Associatie in Antwerpen, België.
In hetzelfde jaar richtte hij het schisisteam op binnen het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen (UZA). Sinds mei 2010 is hij de coördinerende stagemeester voor Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie via de UA.
In 2016 richtte hij de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie op binnen het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

 

Momenteel is hij diensthoofd MKA-chirurgie in het UZA en volwaardig lid van de ZMACK Associatie in Antwerpen. Hij fungeert eveneens als directeur van het team voor aangeboren gelaatsafwijkingen in het UZA. Implantologie, orthognatische chirurgie en esthetische aangezichtschirurgie behoren eveneens tot zijn expertise domein. 

Bijzondere bekwaamheid

Orthognatische Heelkunde
Schisis en Aangeboren hoofd-hals aandoeningen
Esthetische Aangezichtchirurgie

 

European Board Certified
 

Maak een afspraak

  • AZ Monica campus Antwerpen
  • Harmoniestraat 68, 2018 Antwerpen
  • +32 3 240 26 11
  • Universitair Ziekenhuis Antwerpen
  • Wilrijkstraat 10, 2650 Edegem
  • +32 3 821 34 47

Kalender raadplegen

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG
VM Universitair Ziekenhuis Antwerpen Universitair Ziekenhuis Antwerpen AZ Monica campus Antwerpen Universitair Ziekenhuis Antwerpen Universitair Ziekenhuis Antwerpen AZ Monica campus Antwerpen Universitair Ziekenhuis Antwerpen
NM Universitair Ziekenhuis Antwerpen Universitair Ziekenhuis Antwerpen AZ Monica campus Antwerpen Universitair Ziekenhuis Antwerpen AZ Monica campus Antwerpen
EXTRA
logo

AZ Monica campus Antwerpen

Harmoniestraat 68
2018 Antwerpen

Tel. 03 240 26 11

www.azmonica.be info@zmack.be PLAN UW ROUTE
logo

AZ Monica campus Deurne

Florent Pauwelslei 1
2100 Deurne

Tel. 03 320 58 18

www.azmonica.be info@zmack.be PLAN UW ROUTE
logo

Universitair Ziekenhuis Antwerpen

Wilrijkstraat 10
2650 Edegem

Tel. 03 821 34 47

www.uza.be info@zmack.be PLAN UW ROUTE
logo

AZ KLINA Brasschaat

Augustijnslei 100
2930 Brasschaat

Tel. 03 650 50 96

www.azklina.be info@zmack.be PLAN UW ROUTE
logo

Heilig Hart Ziekenhuis Lier

Mechelsesteenweg 24
2500 Lier

Tel. 03 491 27 36

www.hhzhlier.be info@zmack.be PLAN UW ROUTE
logo

AZ Rivierenland Rumst

's Herenbaan 172
2840 Rumst

Tel. 03 880 91 93

www.azrivierenland.be info@zmack.be PLAN UW ROUTE